Të gjitha kategoritë
ENEN

Profili i kompanisë


Hunan World Well-being Biotech Co, Ltd. ndodhet në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Shimen, e cila njihet si "qyteti i portokallit dhe çajit". Ajo mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 4.95 hektarë. Ne prodhojmë të gjitha llojet e ekstrakteve dhe raporteve të standardizuara nga pluhuri kinez bimor, frutash dhe perimesh, pluhur çaji të çastit, pluhur kërpudhash dhe produkte të tjera, të cilat përdoren gjerësisht në mjekësi, produkte të kujdesit shëndetësor, ushqim, kozmetikë dhe industrinë e ushqimit.

MË SHUMË

Suitable Scope of products

Produktet tona

MË SHUMË

Lajme

Lajmet më të fundit të kompanisë

Pharmacological Actions of Luo Han Guo Extract
Pharmacological Actions of Luo Han Guo Extract

Luo Han Guo has the traditional effects of clearing away heat and moistening the lungs, relieving the throat and opening the sound